Fortrolighedspolitik

Vi foretager registrering af dine personlige oplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig Personoplysningerne registreres hos dahls-flag.dk og opbevares i fem år,hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på dahls-flag.dk, Tekniskchef Peter Østerbye, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmittere ikke kundeoplysninger krypteret. Ingen personlige oplysninger, der registreres hos os, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dahls Flagfabrik A/S. I forbindelse med, elektronisk betaling vil der blive brugt en sikker krypteret forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke havner i de forkerte hænder. Vi registrerer desuden IP-adressen hvorfra køb foretages. Normalt anvendes denne information ikke, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

Alle falske betalinger politianmeldes!

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen vidergives ikke til andre.
Som registreret hos dahls-flag.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.Indsæt din tekst her...